Vacatures 2017/2018

Het collegejaar 2017/2018 gaat binnenkort van start. Dit betekent dat JSV Liberi nieuwe bestuursleden zoekt! Dus; ben jij gemotiveerd, geïnteresseerd in het jeugdrecht en wil jij samen met drie andere bestuursleden één jaar lang aan het roer staan van JSV Liberi? Dan zijn we op zoek naar jou! Bovendien wordt de vereniging 5 jaar en zijn we dus ook op zoek naar een lustrumcommissie! Lees verder voor de beschikbare bestuursfuncties. Bestuur Afgelopen jaar hebben wij als bestuur zowel educatieve als sociale activiteiten georganiseerd. Zo organiseerden wij onder andere: diverse excursies, een internationale studiereis naar Edinburgh, aftertentamenborrels, een congres, een symposium en diverse interessante lezingen. Wij hebben een ontzettend leuk bestuursjaar gehad, maar nu is het tijd om het stokje door te geven.
  • Voorzitter Als voorzitter zit jij elke week de vergadering met je bestuur voor. Je zorgt dat er een agenda is en hebt de stukken voorbereid. Er is maandelijks een overleg met alle studieverenigingen van de faculteit rechten. Als voorzitter van JSV LIberi zal jij hier elke maand naar toe gaan en dit koppel je terug naar je bestuur. Verder zal jij bij alle vergaderingen van de lustrumcommissie zitten om ervoor te zorgen dat er een goede communicatie is tussen de commissie en het bestuur. Ook zal jij als voorzitter het contact onderhouden met de afdeling Jeugdrecht op de universiteit Leiden.
  • Secretaris De secretaris is verantwoordelijk voor de schriftelijke kant van de vereniging. De taken bestaan onder andere uit het notuleren bij vergaderingen en meetings, het bijhouden van de in- en uitgaande communicatie met interne partijen en het onderhouden van het ledenbestand. Daarnaast stelt de secretaris één of twee keer per maand de nieuwsbrief samen en zorgt voor het onderhoud van de archiefkast.
  • Penningmeester De penningmeester is verantwoordelijk voor de controle van de financiën van de vereniging. De taken van de penningmeester omvatten onder andere: de controle van de inkomsten en uitgaven van de vereniging, het innen van contrubutie, het bijhouden van financiële (jaar)overzichten en het opstellen van een jaarbegroting. Na je bestuursjaar blijf je nog twee jaar lid van de kascommissie. Bovendien ben je als bestuurslid mede-verantwoordelijk voor de (lustrum)activiteiten van JSV Liberi in dit eerste lustrumjaar!
  • Assessor Extern De functie assessor extern is een bestuursfunctie die toeziet op het onderhouden van relaties met externe partijen zoals sponsoren, sprekers op lezingen en congressen en de universiteit. Verder gaat de assessor extern over het organiseren van verschillende activiteiten en de promotie van deze activiteiten. Je bent dus verantwoordelijk voor de website, Facebookpagina en de Linked-in pagina.
  Lustrumcommissie Naast nieuwe bestuursleden zijn wij op zoek naar vijf leden voor de allereerste JSV Liberi Lustrumcommissie. JSV Liberi bestaat komend collegejaar 5 jaar en dat moet gevierd worden. De lustrumcommissie zal verantwoordelijk zijn voor een spetterende lustrumactiviteit en de jaarlijkse internationale studiereis. Wij zoeken vijf leden die samen met het 5e bestuur, dit lustrumjaar tot een succes willen maken. Als lid van de lustrumcommissie kun je werken aan je organisatie- en communicatievaardigheden en krijg je de unieke kans om je internationale netwerk uit te breiden! Wil je dit studiejaar meer uit jezelf halen, bestuurservaring op doen, je (internationale) netwerk vergroten en heb je interesse in (één van de) bovenstaande vacatures? Stuur dan voor 12 september 2017 23.59 uur een e-mail met je CV en motivatiebrief naar secretaris@jsvliberi.nl. De sollicitatiegesprekken zullen op 14 en 15 september ‘s avonds plaatsvinden.   Heb je vragen naar aanleiding van onze vacatures? Neem dan contact op met ons op via: Dimjanah Habashy (voorzitter@jsvliberi.nl) Lisa van Zelm (secretaris@jsvliberi.nl) Ronald Knegt (penningmeester@jsvliberi.nl) Francesca van Dongen (assessor@jsvliberi.nl) Of stuur ons een berichtje via onze Facebookpagina!  
Vacatures 2017/2018