Vacatures 2019/2020

Het collegejaar 2019/2020 is inmiddels van start. Dit betekent dat JSV Liberi nieuwe bestuursleden zoekt! Dus; ben jij gemotiveerd, geïnteresseerd in het jeugdrecht en wil jij samen met drie andere bestuursleden één jaar lang aan het roer staan van JSV Liberi? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees hieronder verder voor de beschikbare bestuursfuncties. 

Bestuur 

Afgelopen jaar hebben wij als bestuur zowel educatieve als sociale activiteiten georganiseerd. Zo organiseerden wij onder andere: diverse excursies, een internationale studiereis naar Kiev, aftertentamenborrels, een carrièremiddag, een symposium en diverse interessante lezingen. Wij hebben met heel veel plezier aan het roer gestaan van JSV Liberi, maar nu is het tijd om het stokje door te geven.

 • Voorzitter 
  Als voorzitter zit jij elke week de vergadering met je bestuur voor. Je zorgt dat er een agenda is en hebt de stukken voorbereid. Er is maandelijks een overleg met alle studieverenigingen van de faculteit rechten. Als voorzitter van JSV LIberi zal jij hier elke maand naar toe gaan en dit koppel je terug naar je bestuur. Verder zal jij af en toe bij vergaderingen van de reiscommissie zitten om ervoor te zorgen dat er een goede communicatie is tussen de commissie en het bestuur. Ook zal jij als voorzitter het contact onderhouden met de afdeling Jeugdrecht op de Universiteit Leiden.
 • Secretaris 
  De secretaris is verantwoordelijk voor de schriftelijke kant van de vereniging. De taken bestaan onder andere uit het notuleren bij vergaderingen en meetings, het bijhouden van de in- en uitgaande communicatie met interne partijen en het onderhouden van het ledenbestand. Daarnaast stelt de secretaris één of twee keer per maand de nieuwsbrief samen en zorgt voor het onderhoud van de archiefkast.
 • Penningmeester 
  De penningmeester is verantwoordelijk voor de controle van de financiën van de vereniging. De taken van de penningmeester omvatten onder andere: de controle van de inkomsten en uitgaven van de vereniging, het innen van contrubutie, het bijhouden van financiële (jaar)overzichten en het opstellen van een jaarbegroting. Na je bestuursjaar blijf je nog twee jaar lid van de kascommissie.
 • Assessor Extern 
  De functie assessor extern is een bestuursfunctie die toeziet op het onderhouden van relaties met externe partijen zoals sponsoren, sprekers op lezingen en congressen en de universiteit. Verder gaat de assessor extern over het organiseren van verschillende activiteiten en de promotie van deze activiteiten. Je bent dus verantwoordelijk voor de website, Facebookpagina en de Linked-in pagina.

Maar bovendien zorgen alle bestuursleden samen voor het verzinnen van activiteiten en het soepel verlopen van deze activiteiten!

Ben je in één van deze bovenstaande functies geïnteresseerd? Mail dan zo snel mogelijk naar jsvliberi@law.leidenuniv.nl met je CV en motivatie! De datum van de sollicitaties volgt later. Indien je vragen hebt kun je deze natuurlijk ook stellen door ons een mailtje te sturen. 

 

 

 

Vacatures 2019/2020