Lidmaatschap wijzigen

Ben je lid van JSV Liberi, maar ben je inmiddels afgestudeerd? Door je lidmaatschap op te zeggen, blijf je als reünist verbonden aan de vereniging. Als reünist kun je ervoor kiezen om de vereniging te blijven steunen met een bijdrage van € 10 per jaar, maar je kunt ook als niet-betalend reünist verbonden blijven aan de vereniging. Let op dat opzegging slechts mogelijk is voor het volgende verenigingsjaar (een verenigingsjaar loopt van 1 september tot en met 31 augustus).  

 

LIDMAATSCHAP WIJZIGEN

 

Als betalend reünist word je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de vereniging en zullen er jaarlijks een aantal activiteiten worden georganiseerd speciaal voor reünisten. We streven ernaar om verschillende netwerkevenementen op te zetten, zodat we jou als reünist de kans bieden om je verdere carrière binnen het jeugdrecht op te bouwen. 

 

Als niet-betalend reünist blijf je niet actief betrokken bij de vereniging, maar kun je nog worden uitgenodigd voor speciale evenementen, zoals een oud-ledendag of een lustrumviering. Er worden geen evenementen speciaal voor niet-betalende reünisten georganiseerd.

 

Een laatste optie is om lid-af te worden. In verband met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) moeten wij als vereniging al jouw gegevens verwijderen. Dit betekent dat je ook niet meer kan worden uitgenodigd voor speciale evenementen.